Gençler

Çocuklar İçin Yüksek Sesle Gülmek İçin Doğum Günü Şakası

Science’a göre, ‘Daha fazla doğum günü daha uzun bir ömür getirir!’ Bu iyiydi, değil mi? Doğum günlerinde hediyeler, çiçekler, kekler, çikolatalar, oyunlar ve sağlıklı dozda kahkaha olması gerekiyor! Doğum günü partinizi süper popüler bir etkinlik haline getirecek çocuklar için eğlenceli 35 mutlu doğum günü şakası bulmak için okumaya devam edin!

Çocuklarınızın Kesinlikle Seveceği Çocuk Dostu Doğum Günü Şakaları

Çocuklarınızın seveceği güvenli ve çocuk dostu 8 yaşındaki doğum günü şakalarını öğrenmek için okumaya devam edin!

1. Mumlar neden her zaman pastanın üstünde tutulur?

Cevap: Çünkü onları aşağıdan aydınlatmak zor!

2. Pastanın diğer tarafında ne var?

Cevap: Yenmeyen taraf!

3. Ne her zaman yükselir ama asla inmez?

Cevap: Yaşınız!

4. Her doğum günü neyle biter?

Cevap: Y harfi!

5. Mary pastayı neden dondurucuya koydu?

Cevap: Çünkü onu buzlamak istedi!

6. Balonlar için hangi müzik kötüdür?

Cevap: Pop!

7. İstiridye doğum günlerinde ne yapar?

Cevap: Onlar Shell-e-brate!

8. Pasta dondurmaya ne dedi?

Cevap: Harikasın!

9. Hayaletlerin favori pastası nedir?

Cevap: Çığlık atıyorum kek!

10. Doğum gününde komik mum ne dedi?

Cevap: Doğum günleri beni yakıyor!

11. Bir kedi için doğum günü hediyesini nereden alırsınız?

Cevap: Cat-a-Logue’da

12. Bebeklerin ne tür doğum günleri vardır?

Cevap: Bez doğum günleri!

13. Kız pastaya neden çekiçle vurdu?

Cevap: Çünkü bu bir pastaydı!

14. Her doğum gününüzde kesinlikle ne alırsınız?

Cevap: Bir yaş büyük!

15. Cennetteki bir doğum günü partisinde neler servis edilir?

Cevap: Melek Yemekli Kek!

16. Hangi doğum günü pastası rock kadar sert?

Cevap: Çikolatalı Mermer Kek!

17. Bir dansçının doğum gününde hangi doğum günü şarkısı söylenir?

Cevap: Mutlu yıllar sana!

18. Pasta ve beyzbol takımlarında ortak olan nedir?

Cevap: Her ikisinin de iyi bir meyilliye ihtiyacı var!

19. Mumları söndürdükten sonra oyuncak ayı ne dedi?

Cevap: Doldurulmuşum!

20. Doğum gününde nasıl tavşan dilersiniz?

Cevap: Hoppy Doğum Günü!

21. Mağara adamının doğum günündeki yaşı kaçtı?

Cevap: Taş Devri!

22. Hırsızlar neden fırına girdi?

Cevap: Çünkü kekler zengindir!

23. Doğum günün hangi yıl?

Cevap: Her yıl!

24. Doğum gününüze kimse gelmezse ne olur?

Cevap: Pastayı tek başına yiyeceksin!

25. Korsan 80. doğum gününde ne dedi?

Cevap: Aye Matey!

Çocuklar için komik doğum günü şakalarının yukarıdaki listesinin onları özel günlerinde yüksek sesle güldürmesini umuyoruz!

Konuyla ilgili olan bu makaleleri sitemizde bulabilirsiniz:

Çocuklar İçin Süper Komik Bayram Şakaları
Çocuklar İçin Komik Yılbaşı Şakaları
Çocuklar İçin Şakalar Vurmalı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu