Gençler

Çocuklar İçin Komik Dinozor Şakası

Çocukları meşgul etmenin en iyi yollarından biri onlara şakalar yapmaktır. Şakaların yapılabileceği pek çok tema var ve dinozorlar kesinlikle bunlardan biri. Bu aynı zamanda onlara dinozor isimlerini öğretmenin ve bilgilerini geliştirmenin harika bir yoludur.

Komik Çocuk Dostu Dinozor Şakaları

İşte dinozorlarla ilgili harika çocuk şakalarının bir listesi –

1. Kör dinozora ne denir?

Ans: Bizi gördü mü sizce

2. Banyo yapmayan dinozora ne denir?

Ans: Stink-o-Saurus.

3. Dinozorlar en çok hangi marka kıyafetleri giymeyi sever?

Yıllar: Fosil

4. Hangi dinasour 3 boynuzludur ve 4 tekerlek üzerinde görülür?

Cevap: Kaykay üzerinde bir Triceratops.

5. Bir dinozordan daha fazla gürültü yapan nedir?

Ans: İki dinozor!

6. Dinozor bifteğinin üzerine hangi sosu koydu?

Yıllar: Dinosauce

7. Uyuyan dinozora ne denir?

Ans: dino-horlama!

8. Konuşmayı asla bırakmayan bir dinozora ne denir?

Ans: Bir dino-delik

9. Bu, dinozor okul otobüsünü eve götürdükten sonra oldu.

Ans: Onu geri getirmesi gerekiyordu.

10. Bir dinozorla konuşmanın en iyi yolu ne olabilir?

Ans: Uzun Mesafe

11. Hangi dinozor baharatlı yemekleri sever?

Ans: Şili-saurus

12. Dinozor araba kazasından sonra ne söylemek zorunda kaldı?

Ans: Ben çok üzgünüm!

13. T Rex’in en sevdiği sayı neydi?

Ans: Sekiz (yedi)!

14. Bir dinozor hapşırdığında size ne olur?

Ans: Yoldan çekil!

15. Harry Potter hangi dinozor olurdu?

Yıllar: Dinosorcerer

16. Yatağınızın altında bir dinozor olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Cevap: Burnunuz tavana çarpıyor!

17. Dinozorlar neden hiçbir şeyi asla unutmaz?

Cevap: Çünkü kimse onlara hiçbir şey söylemiyor!

18. Hangi dinozor türü bir evden daha yükseğe zıplayabilir?

Ans: Her türlü! Bir ev atlayamaz!

19. Stegosaurus neden bu kadar iyi bir voleybolcuydu?

Ans: Çünkü gerçekten topa vurabilirdi!

20. Brontosaurus insanlarla hangi oyunu oynamayı sever?

Yıllar: Squash

Bunlar, çocuklarınıza anlatabileceğiniz ve onları saatlerce eğlendirebileceğiniz eğlenceli şakalardan bazıları. Karıştırmayı ve kendi şakalarınızı oluşturmayı da unutmayın.

Konuyla ilgili olan bu makaleleri sitemizde bulabilirsiniz:

Çocuklar İçin Komik Knock Knock Şakalar
Çocuklar İçin Bayram Şakaları
Çocuklar İçin Yılbaşı Şakaları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu