Çocuklar

Çocuklar İçin Komik Baba Şakası

Kahkahanın en iyi ilaç olduğu söyleniyor! Klasik bir espri paylaşıyorsunuz ve çocuklarınız ve aileniz kahkahalarla öfkelenecek ve şişecek. Öyleyse neden bu Babalar Günü’nü veya başka bir günü, siz ve aileniz için özel olan, benzersiz kılmayasınız! Burada çocuklarınızın seveceği 30 aile dostu baba şakamız var!

Çocuğunuzu Yüksek Sesle Güldürecek En İyi Baba Şakaları

Çocuklarınızla paylaşabileceğiniz bazı iyi baba şakaları bulmak için okumaya devam edin!

1. Üç tekerlekli bisikletli iyi giyimli bir adam ile bisikletli kötü giyimli bir adam arasındaki fark nedir?

Cevap: Kıyafeti!

2. Matematik problemi neden üzücü görünüyordu?

Cevap: Tüm sorunları yüzünden!

3. Yavaş domates daha hızlı koşan diğerlerine ne dedi?

Cevap: Ketçap yapacağım!

4. Ünlüler neden her zaman soğukkanlı kalıyor?

Cevap: Çünkü çok fazla hayranları var!

5. Sahte erişte nasıl adlandırılır?

Cevap: Yoğurun!

6. Neden yumurtalar şaka yapmıyor?

Cevap: Birbirlerini parçaladılar!

7. Yengeçler neden hayırsever değil?

Cevap: Çünkü onlar kabuklu deniz ürünleri!

8. Okyanus başka bir okyanusa ne dedi?

Cevap: Hiçbir şey, sadece birbirlerini salladılar!

9. Hangi tür peynir asla sizin olamaz?

Cevap: Nacho peyniri!

10. Asla geri gelmeyecek bir bumerang’a ne denir?

Cevap: Bir sopa!

11. Vejetaryen bir Zombi ne yer?

Cevap: GRRAAIINSS!

12. Büyük İskender ve Winnie the Pooh arasında ortak olan nedir?

Cevap: Göbek adı!

13. Kırmızı ve yeşil elmalar arasındaki benzerlik nedir?

Cevap: İkisi de elma!

14. Hız çarpması korkusuyla nasıl başa çıkarsınız?

Cevap: Onları yavaşça aşarsınız!

15. Bir ağaçta kaç elma büyür?

Cevap: Hepsi!

16. Kulaksız ayılara ne isim vereceksiniz?

Cevap: B!

17. Burada gemiye ihtiyacı olan var mı?

Cevap: Ben Noah Guy!

18. Bir terzi ne zaman tatile çıkar?

Cevap: Stresli göründüklerinde!

19. İnşaatla ilgili en iyi şaka nedir?

Cevap: Hala üzerinde çalışıyorum!

20. Bir tanktaki iki Japon balığı ne hakkında konuşurdu?

Cevap: Bunu nasıl sürdüreceğinizi biliyor musunuz?

21. Hırsız neden bu kadar hassastı?

Cevap: İşleri şahsen alıyor!

22. Bugün icat ettiğim yeni kelimeyi biliyor musunuz?

Cevap: İntihal!

23. Yamyamlar neden asla palyaço yemiyor?

Cevap: Çünkü tadı tuhaflar!

24. En çığır açan buluş hangisiydi?

Cevap: Kürek!

25. Neden arabada ters çevirmek sizi nostaljik yapar?

Cevap: Çünkü sizi geri götürüyor!

26. Gözsüz bir balığa ne denir?

Cevap: Fsh!

27. Flamingolar neden her zaman sadece tek ayak kaldırıyor?

Cevap: Çünkü ikisini kaldırırlarsa düşerler!

28. Mezarlıkta neden kapılar var?

Cevap: Çünkü insanlar oraya ulaşmak için can atıyor!

29. Dört tekerleği ve üzerinde uçan nedir?

Cevap: Bir çöp kamyonu!

30. Süt veren ve tek boynuzlu olan nedir?

Cevap: Bir süt kamyonu!

Yukarıdaki şakaların size ve ailenize sağlıklı bir kahkaha dozu vereceğini umuyoruz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu